Прес на Филипче во 20 часот – дали ќе има целосен викенд-карантин

Владата извести дека министерот за здравство, доц. д-р Венко Филипче, денескa, (среда, 3.6.2020 година), во 20:00 часот, ќе одржи прес-конференција.

Back to top button
Close