Пресуда во Кривичен суд за убиството на Фатмата (во живо)

Пресуда во Кривичен суд за убиената Фатмата, бегалка од Сиера Леоне.

Според информации кои ги пренесе тогаш „Слободен печат“ официјалната верзија на македонската полиција според која едно од лицата кои ги пренесувало мигрантите се обидело да го одземе оружјето од полициски службеник, поради што полицаецот испукал куршум – е нешто со кое што групата мигранти кои биле на местото не се согласува.

Back to top button
Close