Пријава за бомба стигнала во објект на „Пошта“ – МВР утврдило дека е лажна

Дојава за поставена експлозивна направа денеска е добиена на електронската адреса на објект на „Пошта“. Министерството за внатрешни работи попладнево соопшти дека пријавата е лажна.

Back to top button
Close