Приведен напаѓачот од Белград

По еден час драма на улицата „Устаничка“, човекот бил фатен, лишен од слобода и однесен во здравствена установа.

Според медиумите станува збор за ментално болно лице пукало неколку пати во земја пред него, а припадниците на Единицата за интервенција наскоро го совладале.

На социјалните мрежи се појави снимка од човекот кој држи пиштол на аголот на Устаничка и Воислав Илиќ. Како што може да се види на снимката, човекот се заканува со пиштол во правец на полицијата, а за неколку моменти се обидува да се скрие зад блиското дрво.

Испукал неколку куршуми во земјата пред него.

Back to top button
Close