Продолжува амандманската расправа за Буџетот за 2021, седница и на собраниската Комисија за надорешна политика

Во Собранието на Република Северна Македонија денеска на Комисијата за финансирање и буџет продолжува амандманската расправа за Буџетот за 2021 година, а седница ќе одржи и Комисијата за надворешна политика.

На дневен ред е на Комисијата за надворешна политика е Предлог на закон за ратификација на Дополнителниот Протокол 6 за трговија со услуги кон Договорот за изменување и пристапување на Централно европскиот договор за слободна трговија.

Back to top button
Close