Промоција на ВМРО МИТ КОНЦЕПТ КРАЈ од Бранко Тричковски: вечерва во Дом на градежници, во 19 часот

Промоцијата на најновата книга на, Бранко Тричковски со наслов ВМРО МИТ КОНЦЕПТ КРАЈ ќе се одржи вечерва, 12 април, во Домот на културата „Кочо Рацин“ (Дом на градежниците) со почеток во 19 часот. Влезот е слободен.

Back to top button
Close