Пронајдена лабараторија за дрога, апсења и претреси во Скопје

Во тек е полициска акција во Скопје за апсење на дилери, а пронајдена е и лабараторија за производство на марихуана.

Од МВР потврдуваат дека е во тек голема полициска акција, но детали најавуваат по нејзиното завршување.

Back to top button
Close