Прво и единствено соочување: Сите претседателски кандидати вечерва на дебата на МРТ 1

Од јавниот сервис ја потврдија информацијата дека сите кандидати за шеф на државата ја прифатиле поканата за дебата

Првото и единствено предизборно соочување на сите седуммина кандидати за претседател на државата ќе се одржи вечерва (недела, 21 април 2024 г.) на МРТ 1.

Соочувањето ќе се емитува од 20 часот на првиот канал.

Back to top button
Close