Пукање на ,,Словенечка”, едно лице е пренесено во болница!

Некаде околу 14 часот во Скопје, на познатата улица ,,Словенечка” поради семејни причини и проблеми дошло до расправија, а потоа и до користење огнено оружје.

Според информациите, едно лице е повредено и одма е пренесено во една од скопските клиники. Повеќе околу овој случај очекуваме од МВР.

 

 

Back to top button
Close