Рамбо Амадеус обвинет за сексуално вознемирување


Антоније Пушиќ, попознат како Рамбо Амадеус е обвинет за наводно сексуално вознемирување на црногорската продуцентка, Лејла Кашиќ. Таа зборуваше за се на социјалната мрежа Инстаграм:

„Вчера на снимањето на епизодата `Дневници` доживеав сексуално вознемирување од нашиот гостин, големата интелектуалка, регионално призната и влијателна личност, амбасадорот на добра волја на УНИЦЕФ, Антониje Пушиќ, попознат под псевдонимот Рамбо Амадеус“ – тврди Лејла Кашиќ во својата најава.

Back to top button
Close