Рамиз Мерко за Канал 5 сведочи за тешките симптоми: Ослабев 30 килограми. Почна лесно, но завршив 50 дена во болница

„50 дена поминати  во инфективната клиника секое ново утро ми беше среќа и радост што сум го дочекал“, вака градоначалникот на Струга Рамиз Мерко го раскажа седумнеделното лекување на клиниката од Ковид 19.

Back to top button
Close