Разменувале епрувети со генетски материјал на паркинг во Делчево, казнети возачи на партнерски лаборатории од Скопје и Бугарија

Тие биле фатени како примопредаваат 20 епрувети со крв и со урина на паркингот на Здравствен дом Делчево. Тие епрувети лабораторијата од Скопје, ги испратила во Бугарија на дополнителни испитувања.

повеќе

Back to top button
Close