Разрешена директорката на ПИОМ – ќе ја замени Беџети од Алтернатива

Разрешена Разрешена е директорката на Фондот за пензиско и инвалидско осигурување Билјана Јовановска, пренесе Телма.

Според нашите информации  Управниот одбор – во текот на денешниот ден донел ваква одлука, а на нејзино место според нашите информации ќе биде поставен директор од партијата Алтернатива.

Неофицијално, Јовановска ќе ја наследи Дритан Беџети од Алтернатива, но дури откако Владата ќе ја потврди одлуката.

 

 

Back to top button
Close