Реџепи: Заканувачките пораки ги пријавив во полиција

Пратеникот Реџепи кажа дека откога не се појавил на седницата во парламентот, а телефоните ги исклучил, отпосле видел дека му се праќале смс пораки со закани.

-Тие пораки ги пријавив во полиција и во тек е истрага која треба да ги открие лицата кои се заканувале.

Реџепи одби да ги каже имињата на тие што му се заканувале за, како што рече, да не и наштети на истрагата.

Back to top button
Close