Реакција на СДСМ на прес-конференцијата на Наум Стоилковски


ДПМНЕ лаже и продолжува да се заплеткува во сопствените ,,гачки”

ДПМНЕ и Стоилковски лажат и се заплеткуваат во сопствените гачки.

Фатени како изнесуваат невистини, дека износот од 22 милиони евра кој го споменуваа вчера е објавен во листа на должници и преставува даночен долг, а не поврат, денеска ја сменија плочата со нови гачки.

Значи УЈП ниту вратила поврат, ниту дозволила незаконски постапки.

Тоа е факт.

Дополнитрлно, кај сите посочени даночни обврзници, се извршени контроли од страна на УЈП и постапено е по закон.

Стоилковски и ДПМНЕ наместо да излегуваат со гачки и да ги лажат граѓаните, треба да посетат предавања за тоа што значат одредбите, што се должници, а што поврат на ДДВ.

Центар за комуникации со јавноста на СДСМ

Back to top button
Close