Решен проблемот со поплавите во 8ми Септември

Вода протекла во две хируршки сали на третиот кат во ГОБ 8 Септември, во екот на вчерашното невреме.

Во меѓувреме проблемот е надминат,  а болницата е во целосна функција, , информираа од болницата.

Пациентите што треба да бидат оперирани веќе се префрлени во опремени сали на другите катови.

Back to top button
Close