Рингов се распплака за ФК ВАРДАР

Вардаровата и македонска фудбалска легенда Васил Рингов, во Студио 10 на ТВ24 со солзи во очите говореше за последните случувања во ФК Вардар.

„Државата итно треба да ја реши ситуацијата со ФК Вардар. Не е проблем што Вардар ќе игра во Втора или Трета лига, се плашам дека некој сака да го снема Вардар“ изјави во Студио 10 вардаровата легенда Васил Рингов.

Back to top button
Close