„Саботажа“

 

 

„Саботажа“ емитувана на 7 март 2022 година (понеделник) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“.

Aвтор: Среќко Поповски
Mонтажа: Коста А.

Back to top button
Close