Само гнида од човек како Апасиев пцуе мртва мајка

Што човек да каже за пратеник кој пцуе мртов родител, одговори шефот на државата Стево пендаровски, на новинарското прашање, како ја коментира пцовката на Димитар Апасиев упатена кон него.

– Како што се вели, ако мажот има нешто меѓу нозе, тогаш доаѓа и лично се соочува, наместо што се крие зад тастатура. Тој човек лани ја опцу и Радмила Шекеринска. Мора да си или ушмркан или психопат, за да фрлаш грди зборови врз гроб на починат родител. Но, што да се очекува од гнида од човек – рече Пендаровски.

Back to top button
Close