Санирана дупката на мостот во Драчево

Санирана е дупката на мостот во Драчево која беше небезбедна за возачите.

-Во текот на изминатиот ден екипите на ЈП Улици и патишта интензивно работеа на санирање на оштетувањето што од неодамна се појави на мостот на Маркова Река во Драчево. Градежните работи и асфалтирањето беа извршени во најкус можен рок и мостот денес од 13часот е биде пуштен во употреба, велат од Јавното претпријатие Улици и патишта.

 

 

Back to top button
Close