СДСМ бара ДКСК да постапи за назначувањето на Велковски за секретар на Град Скопје кој истовремено е и советник во Чаир

СДСМ бара Државната комисија за спречување корупција (ДКСК) да биде постапи за случајот со назначувањето на Ѓоко Велковски за секретар на Град Скопје, кој беше назначен додека истовремено е советник во Советот на Општина Чаир.

Back to top button
Close