СДСМ: Мицкоски јавно прифати внесување на Бугарите во Уставот


Христијан Мицкоски со години ги лаже своите сопартијци и граѓаните глумејќи лажен патриот, и еднаш зборува едно, друг пат друго за односите со Бугарија.
Тоа се потврдува и со контрадикторните изјави што Мицкоски ги дава.
Истиот тој Мицкоски велеше дека тој и ВМРО-ДПМНЕ јавно прифатија Бугарите да бидат застапени во Уставот, за денес тој да е прв противник на тоа.
Мицкоски заедно со неговиот партнер проруската Левица имаат само една цел, да наштетат на државните позиции и евроинтеграцијата, одработувајќи за туѓи интереси.
Тоа се фактите и тоа е вистината, се друго е лага и лицемерие на Мицкоски.
Центар за комуникации со јавноста на СДСМ

Back to top button
Close