СДСМ: Мицкоски да не се крие зад соопштенија, да каже со кого тајно соработува во Бугарија

СДСМ јавно го повика Христајан Мицкоски во име на националните интереси да излезе и да каже:
Со кои структури во Бугарија соработува овој период?

Ајде Мицкоски, не се кри зад соопштенија излези и кажи.
Дали директно или преку посредници работиш против сопствената држава?

Во време кога се наоаѓаме во многу важен период за македонската иднина, за членството во ЕУ но и иднината на државата граѓаните очекуваат Мицкоски да излезе и да одговори.

А за тоа кој загубил контакт со реалноста потврдува самиот Мицкоски кој се самопргласи за хистеричен.

Back to top button
Close