СДСМ: Мицкоски само лелека за избори

Мицкоски нема став за ниту едно стратешко прашање, туку само лелека за избори. Вака од СДСМ ја оценија денешната изјава на лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, кој кажа дека уставните измени би биле предавство и повика на предвремени парламентарни избори најдоцна до втората половина на мај.

Back to top button
Close