СДСМ: Не само од Талир 2, сите украдени пари ВМРО-ДПМНЕ да ги врати кај граѓаните

Талир 2, Тврдина – Таргет, Плацови на Водно, Тенк се случаите каде низ судска постапка е потврден криминалот на ВМРО-ДПМНЕ, а во постапка се и неколку други предмети.Додека за 11 години граѓаните тонеа во сиромаштија, ВМРО-ДПМНЕ незаконски градела луксузно опремен дворец и купувала простории во триесеттина градови низ државата.Наместо да го брани криминалот на свои функционери, ВМРО-ДПМНЕ треба да ги врати украдените пари не само од случајот Талир 2 туку и сите други украдени пари.И покрај бројните пресуди за докажан криминал, во ВМРО-ДПМНЕ ништо не се менува, тоа е криминална партија која работи на штета на граѓаните

Back to top button
Close