СДСМ објави имиња на уште пет кандидати за градоначалници

СДСМ вечерва објави имиња на уште петмина кандидати за градоначалници, со што официјално се познати вкупно 35 имиња со кои социјалдемократите ќе ја бараат довербата од граѓаните на локалните избори во октомври.

Back to top button
Close