СДСМ поднесе амандман на Резолуцијата – додадено е уставното име

СДСМ поднесе амандман на Резолуцијата и така во содржината се додава уставното име на државата „Република Северна Македонија“, пренесува Телма. За оваа резолуција предвидено е да се расправа во Собранието во текот на следната седмица.

Back to top button
Close