СДСМ- Протестот вечерва издиша,Мицковски остана без големата подршка што ја најави

Граѓаните не го поддржаа митингот на ВМРО-ДПМНЕ, слаба посетеност и слаба организација. Помпезно најавуваниот протест на ВМРО- ДПМНЕ издиша, граѓаните може да видат слаба посетеност и слаба организација, велат од СДАМ

-Наместо масовен протест како што најавуваше ВМРО-ДПМНЕ денеска пред владата дојдоа соработниците на Мицкоски и партиски вработените кадри во општините раководени од градоначлници на ВМРО-ДПМНЕ

Нереформираното ВМРО-ДПМНЕ предводено од Христијан Мицкоси знае само да брани криминал и да носи штета на државата, затоа денеска како и многу пати претходно ја нема поддршката на граѓаните.

Граѓаните на Скопје, но и ширум државата, не го поддржаа Христијан Мицкоски и тоа е факт со којшто ќе мора да се соочи, се вели во соопштението на СДСМ.

Back to top button
Close