Се јави Шади Салех: По грешка сум на списокот од болницата

 Салех таа вечер бил примен во болницата поради скршеница на раката, а од болницата по грешка го вклучиле на списокот на примените од македонскиот автобус кој изгоре.


Салех вечерва се јавил во редакцијата на Бугарската национална телевизија и објаснил дека тоа нема никаква врска со несреќата.

Тој е бугарски државјанин, а во саботата бил примен на трауматолошкиот оддел на Пирогов поради скршеница на раката.

Излегува дека во клиниката по грешка го внеле во списокот со повредени од автопатот Струма. Салех веќе е отпуштен од болница.

Back to top button
Close