Се отвораат базените за пливачките клубови, но не и за рекреативните пливачи

Владата денеска на 69-та седница го утврди и го донесе Протоколот за работа на базените за пливачките клубови, кој утврдува дека базените се отвораат само за членови на пливачките клубови,но  не и за рекреативно пливање.
Според најавите наскоро ќе биде достапен и протколот според кој ќе работат базените.Останува да се види кога ќе биде донесена и одлуката да биде дозволено и рекреативното пливање .

Back to top button
Close