Се поплави плоштадот во Охрид (ВИДЕО)

Продолжуваат поројните дождови низ Македонија. Хидролозите уверуваат дека нема опасност за излевање на големите реки, но, како што предупредуваат, тоа е можно кај тие со помали корита.

Охрид Венеција го напрајвте, ам канализацијава ја затнавте со шишиња, памперси, влажни марамчиња, коли и слутери..

Ohrigani 发布于 2020年8月5日周三

Во меѓувреме, на социјалните мрежи се појави видео на кое се гледа дека плоштадот во Охрид е поплавен како последица на поројните дождови кои денеска го зафатија тој град.

Охрид Венеција го напрајвте, ам канализацијава ја затнавте со шишиња, памперси, влажни марамчиња, коли и слутери..

Ohrigani 发布于 2020年8月5日周三

 

Back to top button
Close