Се повеќе граѓани сакаат да се вклучат во потрагата по Петар, МВР објави број за нивна координација!  

Поради големиот интерес од страна на граѓаните кои сакаат да се вклучат во потрагата по 10-годишниот Петар, МВР објави телефонски број на дежурната служба во село Витолиште, каде можат да се обратат за коррдинации.

Телефонскиот број е 071 268-594, а од МВР исто така апелираат доколку некој има информација која би помогнала за пронаоѓање на детето, веднаш да се јави во полиција

 

 

Back to top button
Close