Се судрија автомобил и камион во колоната за влез во Грција

Автомобил и камион се судрија пред казиното Фламинго додека се чека за влез во Грција, пренесе Фокус.

Колоната на граничниот премин Богородица веќе е километарска, а се чека повеќе и од четири часа.

Back to top button
Close