Се уште нема ниту еден осомничен за убиството на лекарот Трпковски

 

Полицијата се уште трага по сторителот на убиството на 67 годишниот лекар Ацо Трпковски.

Засега нема осомничени.

„МВР работи на откривање на сторител, во координација со јавен обвинител. Се очекува и наодот од обдукцијата“, велат од Обвинителство.

Според информациите, во моментов се анализира собраниот доказен материјал, и се прегледуваат снимки од безбедносни камери со цел да се влезе во трага.

 

Back to top button
Close