Се вери Васил Гарванлиев

Евровизискиот претставник на Македонија за 2021 година, Васил Гарванлиев се вeри на романтично патување во Америка.

Засега во јавноста не е познат идентитетот на избраникот на пејачот.

Back to top button
Close