Седница на Владата вечерва во 19:30 часот

Владата на Република Северна Македонија денеска, (сабота, 13.06.2020 година) со почеток во 19:30 часот, ќе одржи седница преку видео-конференциска врска.

За заклучоците од седницата ќе информираме со соопштение по нејзиното завршување, велат од Владата.

Back to top button
Close