Седница на владата во 12 часот

Владата на Република Северна Македонија денеска денеска со почеток во 12:00 часот, ќе одржи седница преку видео-конференциска врска, соопшти владината прес-служба.

Во соопштението се посочува дека за заклучоците од седницата јавноста ќе биде информирана по нејзиното завршување.

Back to top button
Close