СЕММ ќе ги соопшти наградените за најдобри новинарски стории за Ковид-19

Советот за етика во медиумите на Македонија (СЕММ) денеска ќе ги соопшти добитниците на наградите за најдобри новинарски стории поврзани со известувањето за пандемијата на коронавирусот (КОВИД-19), предизвиците и последиците од неа.

СЕММ ќе ги објави наградените во 12 часот на својата фејсбук-страница: https://www.facebook.com/etikapres

Back to top button
Close