Сетиен: Ако ја водам Барса во Лигата на шампионите, ќе бидеме различен тим

 Тренерот на Барселона, Кике Сетиен изјави дека се надева дека ќе ја доведе Барселона во Лигата на шампионите во август, но не знае дали тоа ќе биде случај.

– Се надевам дека ќе ја водам Барселона во Лигата на шампионите, но не знам. Јас се согласувам со Меси за некои работи. Тој е во право со самокритиката. Мораме да бидеме самокритични. Разочарувањето во моментот значи губење на Ла Лига. Имаме неколку дена одмор кога тимот треба да ги исчисти мислите. Јас сум најодговорен за тоа што се случи. Убеден сум дека ќе бидеме различен тим во ЛШ. Веќе сум ја преживеал оваа ситуација, рече Сетиен.

Back to top button
Close