Шалтерите за наплата на ЈП Водовод и канализација-Скопје во петок ќе работат со редовно работно време

ЈП Водовод и канализација – Скопје, во пресрет на божиќните празници, ги информира корисниците дека на во петок на 6 јануари шалтерите за наплата во Дирекцијата на претпријатието и наплатниот пункт во Сарај, ќе работат со редовно работно време и тоа во дирекцијата од 07:30 до 19 часот, и во Сарај од 08:30 до 14:30 часот.

Од Јавното претпријатие информираат дека во сабота, на 7 јануари, нема да работат, како и оти со редовни работни активности продолжуваат во понеделник на 9 јануари.

Back to top button
Close