Шефот на холандската дипломатија денеска во Скопје

Шефот на холандската дипломатија Вопке Хукстра денеска ќе престојува во работна посета на Северна Македонија.

Хустра ќе биде примен од неговиот домаќин, министерот за надворешни работи Бујар Османи, при што ќе одржат пленарен состанок и прес-конференција

Back to top button
Close