Шекеринска и Филипче во посета на Општата болница Кичево

– Вицепремиерката и министерка за одбрана Радмила Шекеринска и министерот за здравство Венко Филипче денеска (14:00) ќе ја посетат Општата болница во Кичево, како и болницата што е во изградба на 100 метри од овој здравствен објект.

Според најавите, со болницата во изградба Кичево ќе добие нов медицински центар, во вредност од околу 200 милиони денари.

Back to top button
Close