Шилегов: Цаци, другарке, една порака која ми е пренесена од дедо ми: тешко волкот по кој што кучиња не лаат … Лајте кучиња, лајте

Фејсбук статус на Петре Шилегов:

Ова е мојата другарка Славјанка Петровска. Слика стара околу 8 години. И горд сум на неа. Со сите нејзини мани (толку малку ги има) и со толку многу нејзини квалитети.

 

 

Цаци, другарке, една порака која ми е пренесена од мојот дедо: тешко волкот по кој што кучиња не лаат …
Лајте кучиња, лајте …

А ти Цаци, продолжи како што и до сега !!!!

Back to top button
Close