Шилегов: Од Ali Express Градоначалник не бидува

Поранешниот скопски градоначалник, Петре Шилегов, преку објава на Фејсбук ѝ се обрати на неговата наследничка, Данела Арсовска, откако таа денеска не ги повика новинарите на одбележувањето на Светскиот ден на пожарникарите, а потоа во реакција на СДСМ го спомна Шилегов дека цел мандат го поминал со ароганција и расправии со пожарникарите.

-Почитувана (нит моја и верувајте нит било чија) градоначалничка (со мало г) г-ѓо Арсовска: Од не знам кои причини, заради Вашата денешна глупост, ме споменувате во Вашата реакција (а јас, заради нашиот ГРАД упорно ги премолчувам Вашите глупости и Ви молчам 6 месеци). Епа еве вака Ali Express girl: Од Ali Express градоначалник(чка) не бива. Уште помалку се бира… Секој со својот избор (и последиците од него)!

Какви нови достигнувања за пожарникарите?“, пишува Шилегов на Фејсбук

Back to top button
Close