Што откри приватниот детектив за Џони Деп? Кога ги добила доказите, Амбер Херд се шокирала

Разводот на актерската двојка Џони Деп и Амбер Херд беше еден од најскандалозните во поновата историја.

 

Поранешната двојка јавно ги изнесе „валканите алишта“ од својот брак, а постојано се појавуваа нови тужби. Амбер била решена да го добие својот поранешен на суд, а за потребите на својата тужба со својт правен тим го ангажирала приватниот детектив Пол Барези.

Целта била да се ископаат сите инкриминирачки информации за Џони Деп, со кого актерката во тој период беше на суд под обвинение за злоупотреба. Меѓутоа, Амбер била шокирана од информациите што ги добила од својот детектив.

Повеќе

Back to top button
Close