Силјановска: Рекет здружението е најопасно за Македонија

        -Не е точно дека денес сме во светлина, зошто не знам по кој пат го чекаме датумот за почеток на      преговори со ЕУ. Сега гледаме дека критериум за ЕУ ќе бидат и изборите, а истите се случуваат среде зона на самракот,, кажа Силјановска.

Професорката се осврна на тоа зошто ВМРО-ДПМНЕ може да донесе светлина и обнова на Македонија.

-Бомбите кажуваат дека дошле со лажни ветувања, дека ништо не сториле во борбата против криминалот, и наместо светла станавме црвена точка во борба со корона вирусот. Рекет здружението е најопасно за Македонија, рече Силјановска.

Back to top button
Close