Сите 38 нови пациенти со Ковид 19 се од исти семејства и кластери

Сите 38 новодијагностицирани пациенти со корнавирус, кои Институтот за јавно здравје ги евидентираше денеска, се од исти семејства и од познати кластери, велат од Министерството за здравство за ,,Слободен печат”.

Оттаму на нашето прашање дали има нови кластери, одговорија негативно.

повеќе

Back to top button
Close