Сите вакцинални пунктови ќе работат и во текот на утрешниот ден

Министерството за здравство соопшти дека сите вакцинални пунктови низ државата ќе работат и во текот на утрешниот ден.

-Граѓаните кои сакаат да се вакцинираат утре ќе може да го направат тоа, како и секој друг работен ден, информираат од Министерството.

Back to top button
Close