Скопските пожарникари на помош во Пехчево

Градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов информира дека три екипи пожарникари, со три возила на Противпожарната бригада на Град Скопје се упатиле кон Пехчево и Делчево за да помогнат во гаснењето на пожарите.

Тие се придружувани со 3 цистерни со вода од јавните градски претпријатија.

 

 

Back to top button
Close