Слаткар ќе гласа за Филиповски : Сите „маалски ликови“ ќе гласаат за него

Познатиот македонски рапер Слаткар во емисијата на „Лазаров Шоу“ јавно се изјасни дека на овие локални избори поддршката ќе ја даде на  кандидатот за градоначалник на општина Аеродром од редовите на СДСМ  Александар Филиповски-Цанде. Како што вели Слаткар, мисли дека сите маалски ликови ќе ја дадат поддршката за Цанде.

Александар Филиповски – Цанде, јавно му се заблагодари на Слаткар, потенцирајќи дека ќе остане „на земја“, онаков како што сите го познавале.

Back to top button
Close